tisdag 29 mars 2011

And there was light...

Att tända ljus är väl egentligen inget man längtar efter nu när man just ändrat till sommartid. Så nu hoppas jag att nästa gång jag tänder denna blir i oktober. Här har jag målat en gammal blomlåda och gjort om till förvaring av värmeljus.

söndag 20 mars 2011

My heart will go on...

Den vackra sången "My heart will go on" av Celine Dion, från filmen Titanic, inspirerade mig till denna tavla. Jag tolkar orden lite annorlunda än vad själva budskapet i sången är, men det håller jag för mig själv...;-)

söndag 13 mars 2011

Grafitti

Vid Göteborgs hamninlopp finns en plats som heter Röda Sten, där finns ett gammalt industrihus som är nedklottrat med grafitti. På Göteborgs vackraste plats finns Göteborgs fulaste plats. Jag var där en kall januaridag och fotograferade, och jag får nog erkänna att jag gillar kontrasterna mellan fult och snyggt.

























































Här har jag mixat ihop bild på Älvsborgsbron och bild på grafittiväggen, den har jag förstorat och printat och gjort en tavla av.

fredag 11 mars 2011

Att ta medicin är inte roligt...

...men att ha roligt är en bra MEDICIN!
Har varit på loppis och köpt en gammal låda, som jag målat och gjort om till medicinskåp. Låset på sidan har jag köpt och kostade nog tre gånger så mycket som själva lådan...att ha roligt är faktiskt en bra medicin.

måndag 7 mars 2011

Gör det du gillar...

Här en tavla jag gjort. Texten passar väldigt bra in på mig och min hobby, jag gör verkligen det jag gillar och gillar det jag gör.

onsdag 2 mars 2011

Olja & Vinägerskåp

Här har jag gjort ett olja & vinägerskåp, av en gammal låda jag hittade på loppis, som jag målat och nu har satt upp i köket. Min son som snart ska åka till Milano, har lovat att köpa med sig riktigt fin olivolja och balsamvinäger till mig, som jag kan ha i mitt nya skåp.